• moeder-jongste-zoon-blik-karin-verhoog-fotografie-reeuwijkse-plassen

Ouder-kind-foto’s

Regelmatig fotografeer ik gezinnen. Het is leuk om te zien hoe ouders en kinderen met elkaar omgaan.

Nóg leuker is het om deze liefdevolle interactie op foto’s zichtbaar te maken. En wat me elke keer weer opvalt: de band met ieder gezinslid is uniek.

Moeder-dochter fotoshoot

Als vader of moeder heb je met elk van je kinderen een speciale band. De manier waarop je met elkaar omgaat, op elkaar reageert, verschilt per persoon. En dat is prachtig! Met het ene kind deel je je gevoel voor humor, met het andere een hobby of talent. Of misschien wel uiterlijke kenmerken, zoals een bos wilde krullen of een gezicht vol sproeten. Het is geweldig om die bijzonderheden op een foto tot uitdrukking te laten komen.

 

Vader-dochter foto

Wat precies het geheim is tussen vaders en dochters, hebben we nog niet kunnen ontrafelen. Maar zeker is wel dat deze unieke band vaak fantastische foto’s oplevert. Met de jaren worden deze beelden steeds dierbaarder, al was het maar omdat ze je herinneren aan die ene, bijzondere fotoshoot van jullie samen. Dat is de kracht van Playful Heart: het proces is minstens zo waardevol als het eindresultaat.

Herinnering om in te lijsten

/

vader-dochter-knuffel-karin-verhoog-fotografie-reeuwijkse-plassenmoeder-zoon-lach-karin-verhoog-fotografie-reeuwijkse-plassenmoeder-dochter-knuffel-karin-verhoog-fotografie-reeuwijkse-plassen

Foto’s van vaders en moeders met hun zoon of dochter zijn fantastisch om te maken én te hebben. Samen creëren we een unieke herinnering. Na afloop lever ik het tastbare bewijs van jullie bijzondere band.

 

Niks is zo puur als de liefde tussen ouders en kinderen. Dat is toch een fotoshoot waard?

 

Prijzen fotoshoot
Voorbeelden van ouder-kind-foto’s

Boek je fotosessie hier!

Testimonials

/

Dit zeggen mijn klanten

 

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten