• zwangere vrouw bij de Loonse en Drunenses Duinen tijdens beloved fotoshoot
  • zwangerschapsfotosessie-Waalre-Eindhoven-herfst-zwanger-op-de-foto

Zwangerfoto's

Nieuw leven. Misschien wel de mooiste aanleiding voor een fotoshoot. Jouw groeiende buik, je dromen en wensen voor het kindje dat erin zit… Het blijft een wonder om mee te maken.


Logisch dat je graag een tastbare herinnering aan je zwangerschap wilt. Beloved | Moment Design zwangerschapsfotografie is een geweldige manier om zo’n herinnering te creëren.

 

Zwangerschapsfotografie: zet de tijd even stil

In slechts een paar maanden tijd ontwikkelt zich onder jouw hart een heel nieuw leven. En al lijkt negen maanden aftellen een eeuwigheid, voor je het weet heb je je kindje in je armen en is die bijzondere periode alweer voorbij. Daarom probeer ik tijdens de fotoshoot ‘het moment te vangen’. Via de foto’s kun je altijd weer dat gevoel terughalen van die periode van 9 maanden vóór je opnieuw verliefd werd.   

 

Betoverende zwangerschapsfoto’s

Al ben jij degene die het kindje draagt, zwanger ben je meestal niet in je eentje. Ook je partner en eventuele broertjes of zusjes leven toe naar het moment dat jullie gezinnetje wordt uitgebreid.

 

Dromen en wensen

Net als jij hebben zij dromen en wensen, zijn ze nieuwsgierig en verwonderd over wat er te gebeuren staat. Ook dat leg ik graag voor je vast op mooie zwangerschapsfoto’s.

Voor nu en later

/

zwanger in het herfstzonnetje aan het water tijdens beloved zwangerschapsfotosessiezwangerschapsfoto bij beloved fotosessie van vrouw samen met manprachtige zwangere buik vastgelegd tijdens een beloved zwangerschapsshoot

Misschien voel je je fantastisch in je zwangere lijf. Of kijk je vooral uit naar het moment dat je weer in je gewone spijkerbroek past? Eén ding is zeker: tijdens je zwangerschap leef je voor twee. Ik wil je graag laten zien hoe bijzonder dat is. Voor nu, maar vooral voor later. 

 

Een zwangerschaps fotoshoot is een cadeautje aan jezelf én het kindje in je buik. Dat wil je toch niet missen?

 

Prijzen fotoshoot
Voorbeelden van zwangerschapsfoto’s

Veelgestelde vragen over zwangerschapsfotografie
 

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten