familiefoto's in het groen

Soms loopt een fotosessie niet helemaal zoals gepland, maar juist daardoor krijg je een onverwacht mooi resultaat! Zoals bij deze familiefoto's met Miranda, Bareld, Noor, Loek & Saar.

Omdat het nog vroeg in het voorjaar was wilden we graag naar een zandverstuiving. Via Google-maps hadden we een mooie locatie gevonden en vol goede moed gingen we op een zonnige zondag samen op pad. Na een heerlijke wandeling kwamen we erachter dat de enige toegang naar 'ons' plekje via een met prikkeldraad afgezet weiland was. En dat we daarna ook nog een klein beekje moesten trotseren. De kinderen gingen heel stoer als eerste en bovenaan de berg riepen ze hard dat het er echt prachtig was!

En prachtig was het, maar tot onze verbazing was er geen zand te bekennen! We hebben er heel hard om gelachen en hebben vervolgens de gezinsfoto's gemaakt op een prachtige plek nabij het vroege voorjaarsgroen.

Vanaf minuut 1 hadden we dolle pret met zijn allen en dat zie ik vooral terug in de geweldige familiefoto, die door Miranda veruit als favoriete foto is gekozen. Ondanks dat niemand naar mij kijkt en de helft zelfs zijn of haar ogen dicht heeft. Maar het plezier dat dit gezin samen heeft straalt van de foto af. En daar word ik heel blij van.

 

1-familiefoto-in-het-groen-Waalre

2-kinderen-op-de-foto-Waalre

3-familiefotoshoot-Eindhoven

4-familiefoto-Veldhoven

5-familiefoto--jonge-meid-op-de-foto-Valkenswaard

11-familiefoto-Nuenen-moeder-en-zoon-foto

7-gezinsfoto-vader-en_moeder-foto-Valkenswaard

8-gezinsfoto-moeder-dochter-foto-Someren

8-gezinsfoto-moeder-dochter-foto-Someren

10-gezinsfoto-portretfoto-mama-papa-Nuenen

11-familiefoto-Nuenen-moeder-en-zoon-foto

13-familiefoto-Aalst-vader-dochter-foto

14-gezinsfoto-Aalst-vader-zoon-foto

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2019 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten