Loveshoot met twee mannen in Amsterdam

Deze twee mannen wilden dolgraag foto's van hen samen in 'hun' stad Amsterdam. En je kan mij niet blijer maken dan met twee heren op stap mogen op een prachtige nazomerse dag. We begonnen onze Moment Design sessie in het centrum van de stad, maar omdat die dag ook de Marathon van Amsterdam werd gelopen ontvluchtten we redelijk snel de drukte en gingen we op weg naar de NDSM-Werf. Onderweg kreeg ik een fantastische stadstour en leerde ik de mannen beetje bij beetje wat beter kennen.

Echte liefde tonen

Janmaarten en Jacco lieten ook hun gevoelige kant zien. Op een rustig plekje in de prachtige oude werf werden er hele mooie dingen tegen elkaar gezegd. De zonsondergang aan de haven maakte het plaatje compleet en daar toonden ze elkaar echt hun liefde. Ik ben oprecht trots op het resultaat. Het is fantastisch om te zien dat mensen zo zichzelf durfen te zijn voor mijn camera, alsof ze compleet vergeten dat ik er ben.

Er even stil van

Op het pondje op de terugweg waren ze er allebei een beetje stil van: "Ik had niet gedacht dat het zo mooi zou zijn. Dit moet iedereen een keer doen, even echt tijd voor en met elkaar."

 

intense-beloved-knuffelfoto-fotosessie-Stadswandelpark-Eindhoven

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-2

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-3

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-4

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-5

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-6

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-7

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-8

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-9

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-10

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-12

twee-mannen-fotoshoot-amsterdam-11

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten