Stop pesten

Kort voor de zomer schreef deze dappere moeder een heel heftig verhaal over haar dochter op Facebook. Een verhaal over pesten. Dit prachtige meisje werd al ruim een jaar gepest op school. En haar moeder zag haar veranderen van de prachtige, vrolijke meid die ze was in een schuchter vogeltje dat eigenlijk niet meer naar school durfde.

Ik kreeg helemaal kippenvel van dit verhaal. En zonder enige twijfel heb ik deze twee geweldige meiden een Moment Design Fotosessie aangeboden. Vooraf aan de fotosessie mocht deze fantastische meid langskomen bij KimZ Haarstudio in Waalre om haar haren te laten doen en de make-up!

 

Onvoorwaardelijke liefde en innerlijke kracht

Tijdens de fotosessie was er ruimte voor ieder gevoel. We hebben gelachen, veel gepraat en moeder en dochter hebben flink geknuffeld.

Als snel werd duidelijk hoe sterk dit jonge meisje is. Nooit heeft ze op school iets laten merken van haar verdriet. De leraren wisten van niets. Maar het verhaal op Facebook heeft een kettingreactie aan mooie dingen opgeleverd. Waarvan de belangrijkste misschien nog wel is dat ouders en vriendinnetjes pal achter haar zijn gaan staan.  Er kwam weer licht in haar leven op school.

 

Ik heb niets dan respect voor de moeder in dit verhaal. De manier waarop zij met deze moeilijke situatie is omgegaan vind ik bewonderingswaardig. Zo daadkrachtig en liefdevol. De woorden die ze tijdens de sessie heeft uitgesproken waarmee ze haar dochter weer vertrouwen wil geven in zichzelf en in de toekomst hebben mij diep geraakt.

Ik kan maar één ding zeggen in dit verhaal: STOP PESTEN!

 

 

Saskia-en-Fay-28

stop-pesten-moeder-dochter-foto-2

stop-pesten-moeder-dochter-foto-3

stop-pesten-moeder-dochter-foto-4

stop-pesten-moeder-dochter-foto-5

stop-pesten-moeder-dochter-foto-6

stop-pesten-moeder-dochter-foto-7

stop-pesten-moeder-dochter-foto-8

stop-pesten-moeder-dochter-foto-9

stop-pesten-moeder-dochter-foto-10

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten