Vrolijke tienersessie StrijpS

Tieners fotograferen, het leek me altijd een hele uitdaging, vooral omdat ik zelf (nog) geen tieners heb en omdat ze zo ontzettend zelfbewust zijn. Ze zijn zo bezig met zichzelf en dan vooral met hoe ze eruit zien. Zitten tieners eigenlijk wel te wachten op een fotosessie?

 

Te grappig voor woorden

Deze twee meiden vonden het vanaf minuut een leuk! De spelletjes die ik speel met tieners en hun familie zijn echt totaal anders dan bij een familiesessie met kleine kinderen. En dit sprak hun enorm aan. Het ene grappige moment volgende de andere op. Het maken van een bandfoto van hun gezin vonden ze fantastisch! Ze hadden een hele specifieke kijk op hoe deze eruit moest komen te zien. Het leverde echt hele bijzondere foto's op. Het bewerken van deze foto's was dan ook een groot feest, ik werd zo blij van al die typische tienerblikken!

Het is zo bijzonder om ook deze periode van je kinderen vast te leggen. En wat ik ook heel speciaal vond was de liefde voor elkaar. Tieners zijn dan wel vaak met zichzelf en met hun uiterlijk bezig, maar bij dit gezin was er duidelijk een hele liefdevolle band te voelen. De zusjes waren zo lief voor elkaar tijdens de sessie en ook de foto's van de ouders apart met een van hun dochters spreken boekdelen. Zeg nou zelf, hoeveel foto's heb jij eigenlijk van die leeftijd met een van je ouders?

Kijk mee en ervaar hoe grappig en liefdevol foto's van tieners kunnen zijn!

 

 

foto-spelende-zusjes-bij-beloved-fotoshoot

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-2

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-3

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-4

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-5

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-6

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-7

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-10

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-8

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-11

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-12

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-13

vrolijke-tienersessie-StrijpS-Eindhoven-14

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten