Liefde op Ibiza

Soms komt alles samen, de locatie, het licht, een fantastisch koppel en intense liefde. Mijn fotografenhart gaat hier absoluut sneller van kloppen!

Benirras op Ibiza

In de meivakantie mocht ik samen met dit fantastische lieve koppel naar de baai Benirras op Ibiza. Ik werd bij aankomst al helemaal blij van het prachtige uitzicht en de sfeer die daar hing. Iedere zondag drummen ze hier op Cala Benirrás tot de zonsondergang en ik snap helemaal waarom ze daar deze plek voor uit hebben gepikt!

We hadden voor het avondzonnetje gekozen en vanwege de drukte liepen we samen de berg op om wat meer te kunnen genieten van de elkaar en van de rust. Willemien was zwanger van hun eerste kindje en Erik-Jan was dol op de steeds groter wordende buik.
 

Als alles samen komt

Zo boven op de berg, waar echt helemaal niemand anders was mocht in de liefde van deze twee mensen vastleggen. En voor mij kwam daar echt alles samen, het prachtige licht van de ondergaande zon, de rust, de liefde van deze twee mensen. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Het is dat op een gegeven moment het licht uitging (de zon ging onder), maar ik had nog wel uren door kunnen gaan!

 

beloved-zwangerschapsessie-Loonse-en-Drusense-duinen-karin-verhoog-fotografie

Liefde-op-Ibiza-101

Liefde-op-Ibiza-102

Liefde-op-Ibiza-103

Liefde-op-Ibiza-104

Liefde-op-Ibiza-104

Liefde-op-Ibiza-106

Liefde-op-Ibiza-106

Liefde-op-Ibiza-108

Liefde-op-Ibiza-109

Liefde-op-Ibiza-110

Liefde-op-Ibiza-111

Liefde-op-Ibiza-112

Liefde-op-Ibiza-113

Liefde-op-Ibiza-113

Liefde-op-Ibiza-115

Liefde-op-Ibiza-116

Liefde-op-Ibiza-117

Liefde-op-Ibiza-117

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten