Met de hele familie op de foto

Steeds vaker word ik gebeld met de vraag of ik ook grote familiesessies doe. En mijn antwoord is altijd volmondig "Ja!". Ik kan er echt van genieten om een hele familie op de foto te zetten. Ik vind het een heel bijzonder cadeau voor bijvoorbeeld de 65e verjaardag van oma of voor het 50-jarig huwelijksfeest van opa en oma. Je kan ze echt niet blijer maken dan met een prachtig album waarin iedereen staat. Want zeg nou zelf, hoe vaak sta jij op de foto met je hele familie?

 

Om van iedereen mooie foto's te kunnen maken zonder afleiding, verdeel ik de fotosessie onder in minisessies van ca 45-60 minuten voor een gezin en 20-30 minuten per koppel. Ik start altijd met het gezin met de jongste kinderen en laat dan na een uurtje de rest van de familie aansluiten voor de groepsfoto en de foto's van bijvoorbeeld alle kleinkinderen. Daarna kan het eerste gezin dan lekker ergens wat gaan drinken of zelfs naar huis gaan als ze dat wensen. Dit zorgt voor heel veel rust, er staan niet heel veel familieleden te kijken hoe ik foto's van iedereen maak. En dat levert de meest prachtige foto's op!

 

Deze familie woont verspreid door heel Nederland en had samen een prachtig huis gehuurd in het buitengebied van Leende. Ze wilden graag van de gelegenheid gebruik maken om ook met zijn allen op de foto te gaan. Hoe leuk?!

Ik heb intens genoten van de verschillende persoonlijkheden. Zo grappig om te zien dat familie heel erg op elkaar kan lijken, maar ook zo anders kan zijn.

 

mailchimpbanner-spontanere-kinderfotos

spelende-zusjes-met-beloved-fotografie

Met_de_hele_familie_op_de_foto-02

Met_de_hele_familie_op_de_foto-03

Met_de_hele_familie_op_de_foto-04

Met_de_hele_familie_op_de_foto-05

Met_de_hele_familie_op_de_foto-06

Met_de_hele_familie_op_de_foto-07

Met_de_hele_familie_op_de_foto-08

Met_de_hele_familie_op_de_foto-09

Met_de_hele_familie_op_de_foto-11

Met_de_hele_familie_op_de_foto-12

Met_de_hele_familie_op_de_foto-13

Met_de_hele_familie_op_de_foto-14

Met_de_hele_familie_op_de_foto-15

Met_de_hele_familie_op_de_foto-15

Met_de_hele_familie_op_de_foto-16

Met_de_hele_familie_op_de_foto-17

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten