Bijzondere moeder en zoon band

Op een prachtige herfstdag werd ik gebeld door deze fantastisch lieve moeder dat ze graag een paar mooie foto's wilde van haarzelf samen met haar zoon. Dit bijzondere jongetje heeft het niet gemakkelijk gehad de eerste jaren van zijn leven. Hij is onder ander doof geboren en had sinds 2 weken een CI (Een cochleair implantaat), dit is een elektronisch toestel dat aan dove en zeer slechthorende mensen de mogelijkheid biedt weer iets te horen.
 

Bijzondere moeder-zoon band

Dat ze een bijzondere band hadden was voor mij overduidelijk, dit mannetje heeft al heel wat meegemaakt en hij heeft een moeder die voor hem door het vuur gaat. Niets is haar te veel en hoeveel moeite het soms ook kost, ze doet het met zoveel geduld en liefde!

Hij vond het heel spannend in het begin van de fotosessie, want wie is die mevrouw met dat gekke ding en wat wil ze van me. Ik kan het me goed voorstellen! Gelukkig heb ik engelengeduld én alle tijd van de wereld als ik ga fotograferen. Samen met de liefste mama van de wereld kwamen we tot dit prachtige, liefdevolle resultaat. Foto's om te koesteren!

 

spelende-zusjes-met-beloved-fotografie

bijzondere-moeder-zoon-band-02

bijzondere-moeder-zoon-band-03

bijzondere-moeder-zoon-band-04

bijzondere-moeder-zoon-band-05

bijzondere-moeder-zoon-band-05

bijzondere-moeder-zoon-band-07

bijzondere-moeder-zoon-band-08

bijzondere-moeder-zoon-band-09

bijzondere-moeder-zoon-band-10

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2024 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten