Fotosessie met betekenis

In de herfst van 2019 ontmoet ik dit lieve stel bij Oud Meer in Son. Ik tref hen in het kader van de Betekenisweek. Dit is een initiatief van het Moment Design Collectief, waaraan dit jaar 11 fotografen door heel Nederland meedoen. We geven allemaal enkele gratis fotosessies weg aan mensen met een ingrijpende ziekte. Niet omdat ze ziek zijn, maar om hen de gelegenheid te geven degene die naast hen staan te bedanken voor alle steun!

Dit initiatief gaat me heel erg aan het hart. Vooral omdat het uit mijn eigen hoofd komt. Ik heb dit 4 jaar geleden bedacht en een jaar later onder gebracht bij het Moment Design Collectief omdat het me zo mooi leek om met zijn allen te gaan doen. En zo geschiedde! Inmiddels was dit alweer het 3e jaar dat we dit met meer dan 10 fotografen doen! Maar ook omdat dit soort sessies precies is waar mijn fotografenhart harder van gaat slaan!
Dit was met recht een fotosessie met betekenis.

De 26-jarige Kayleigh heeft sinds begin dit jaar de ziekte van Crohn. En dat heeft een weerslag op haar hele leven. Werken kost te veel energie en ook eten is niet meer zo eenvoudig als dat het vroeger was. Gelukkig heeft ze het met de medicijnen nu een beetje op de rit. En nu kijken of ze de rest van haar leven ook weer een beetje kan oppakken.

Werken probeert ze beetje bij beetje, maar dit is echt een hele grote aanslag op haar energievoorraad.

Graag wilde ze haar vriend Lars bedanken. Dat hij er altijd voor haar is geweest in deze heftige periode. Dat hij haar zo heeft gesteund en nooit klaagt over de dingen die ze niet meer kan. Maar blij is met alle dingen die ze nog wel kan.

Dit stel heeft me geraakt. Zo jong en dan al zo’n grote berg moeten beklimmen. Maar omdat ze het samen doen lukt het uiteindelijk wel!

 

EdWilma-131

een-fotosessie-met-betekenis-11

een-fotosessie-met-betekenis-12

een-fotosessie-met-betekenis-13

een-fotosessie-met-betekenis-14

een-fotosessie-met-betekenis-15

een-fotosessie-met-betekenis-15

een-fotosessie-met-betekenis-17

een-fotosessie-met-betekenis-18

een-fotosessie-met-betekenis-19

een-fotosessie-met-betekenis-20

een-fotosessie-met-betekenis-21

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2020 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten