Genieten met je moeder

Dolgraag wilde deze dochter samen met haar moeder op de foto. Haar moeder verliest in een heel snel tempo haar zicht. Daarnaast heeft ze een herseninfarct gehad waardoor ze mentaal veel heeft ingeleverd.

Ze was altijd een hele bezige bij, van schilderen, knutselen, breien, koken. Ze deed alles zelf. Maar helaas is dat allemaal niet meer mogelijk. Dat neemt niet weg dat ze nog steeds volop in het leven staat en enorm geniet van haar dagelijkse dingetje. Iedere vrijdag gaat ze naar haar dochter, dan eet ze daar een hapje, kletst ze bij met haar kleinkinderen en blijft ze lekker slapen. Zo bijzonder vind ik dat wekelijkse ritueel. Ze genieten er ook allebei van!

Tijdens de fotosessie hebben ze veel gelachen, ze genieten van het ophalen van herinneringen en het plannen van nieuwe uitjes. Er wordt uitgesproken waarom ze zo trots zijn op elkaar en ik zie dat het hen allebei raakt. Ook is er ruimte voor een dankjewel en daarbij houden ze het allebei niet droog.

Lieve dames, dank jullie wel voor jullie openheid, ik vond het een genot om deze ochtend met jullie door te brengen. En mee te genieten van jullie moeder-dochter momentje. Ik hoop dat jullie nog heel lang – in goede gezondheid – van elkaar mogen genieten.

 

genieten-met-je-moeder-10

genieten-met-je-moeder-11

genieten-met-je-moeder-12

genieten-met-je-moeder-13

genieten-met-je-moeder-14

genieten-met-je-moeder-15

genieten-met-je-moeder-16

genieten-met-je-moeder-17

genieten-met-je-moeder-18

genieten-met-je-moeder-19

genieten-met-je-moeder-20

genieten-met-je-moeder-21

genieten-met-je-moeder-22

genieten-met-je-moeder-23

genieten-met-je-moeder-24

genieten-met-je-moeder-25

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten