3 dagen op wolken lopen

Van een echt goede fotosessie met een koppel kan ik 3 dagen op wolken lopen. En dit was er zo een. Vanaf het moment dat ze aan kwamen lopen, zij in het prachtige geel, stralen 2 paar ogen me tegemoet.  Ze hebben er duidelijk zin in! En dat slaat dan ook binnen 1 minuut over op mij.

We praten de hele weg honderduit richting het plekje waar ik wil starten en het duurt wel een half uur voordat ik mijn camera in mijn handen neem. We raken niet uitgekletst! Bij de eerste vragen gieren ze het al uit van plezier en niets is hen te gek. Bij de wat diepere vragen zie ik ze echt genieten, van de omgeving, van elkaar en wat ze tegen elkaar zeggen. Het raakt hen. En dat raakt mij dan weer.

Beetje bij beetje leer ik ze nog beter kennen, maar neem ik ook een beetje afstand (in meters wel te verstaan) om hen de ruimte te geven echt van elkaar te genieten. Al twijfel ik of ze dat door hebben. Volgens mij kan ik gerust een meter naast hen gaan staan en zouden ze me nog over het hoofd zien. Ze gaan echt helemaal in elkaar op.

Na afloop zijn we er alle drie een beetje stil van. Ik krijg een hele dikke knuffel als ik vertrek. Wat was dat bijzonder. Thuis ren ik naar mijn computer – ik kan niet wachten om te kijken wat voor moois ik heb gemaakt. En dan kan ik maar tot één conclusie komen – dit was een sessie die ik nooit meer vergeet!

 

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-10

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-11

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-12

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-13

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-14

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-15

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-16

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-17

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-18

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-19

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-20

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-21

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-22

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-23

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-24

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-25

Als-de-liefde-er-vanaf-spat-26

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten