Zieke mama

In februari van 2019 is er borstkanker geconstateerd bij deze moeder en dat heeft een enorme impact op haar leven. De angst om haar kinderen niet op te zien groeien en de angsten die haar kinderen hebben zijn heftig. Toch blijft ze ondanks alles ook heel positief!

Graag wilde ze samen met haar kinderen op de foto. Omdat juist zij haar door deze moeilijke periode heen slepen. Ze is zo trots op haar dochter, die op de dag van de operatie op school een spreekbeurt heeft gehouden over borstkanker. En met een heel persoonlijk verhaal daarmee haar hele klas stil kreeg. Haar zoon zorgt met zijn heerlijke, vrolijke energie vaak voor positieve energie. En dat is precies wat ze nodig heeft.

Ook heeft ze van de kinderen een knuffeltje gekregen – gekocht van hun eigen zakgeld - dat altijd meegaat naar het ziekenhuis. En die moest uiteraard ook mee op de foto!
Deze fotosessie heeft me geraakt. Haar twee kinderen zijn bijna net zo oud als mijn eigen kinderen en dat laat me zeker niet koud.

De kracht die deze moeder uitstraalt en de vechtlust die ze heeft om beter te worden vind ik echt bewonderingswaardig. Wat een kanjer is deze fantastische moeder, wat een vechter. Ik gun haar dat ze nog heel lang van haar kinderen mag genieten.

 

zieke-mama-10

zieke-mama-11

zieke-mama-12

zieke-mama-13

zieke-mama-14

zieke-mama-15

zieke-mama-16

zieke-mama-17

zieke-mama-18

zieke-mama-19

zieke-mama-20

zieke-mama-21

zieke-mama-22

zieke-mama-23

zieke-mama-24

zieke-mama-25

zieke-mama-26

zieke-mama-27

zieke-mama-28

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten