Al 39 jaar samen!

Dit lieve stel is al ruim 39 jaar samen en nadat Maria bij een ander event een keer kort voor mijn camera had gestaan wilde ze dit dolgraag ook een keer samen met Johan doen. En dus nodigde ik hen uit om een keer samen de liefde te vieren tijdens een Moment Design fotosessie.

Johan voelt zich vaak heel ongemakkelijk als hij op de foto moet. Hij vindt het lastig zich te ontspannen, maar toen we eenmaal begonnen waren veranderde dat gelukkig snel.

 

Live, life, laugh

Ik bewaar hele mooie herinneringen aan deze fotoshoot. Het plezier dat dit stel uitstraalt, hun liefde en aandacht voor elkaar. En vooral: de humor. Toen ik aan Maria vroeg: “Bedenk een herinnering in je hoofd en Johan mag hem raden.” Kwam ze met een geweldige moment uit het verleden aan: “Iets met kaart lezen op weg naar Italië en een kaart die van de Aldi kwam.” De meeste foto’s van dat moment zijn mislukt omdat ik zelf zo vreselijk hard moest lachen.

 

De mooiste foto's ooit

Maar Maria & Johan lieten ook hun gevoelige kant zien. Ze hebben hele mooie dingen tegen elkaar gezegd en elkaar echt hun liefde laten zien. En dat terwijl er naast mij nog 2 andere fotografen aanwezig waren. Ik word dan ook nog steeds blij als ik naar deze liefdevolle foto's kijk.

 

op-de-foto-met-je-man-1

op-de-foto-met-je-man-2

op-de-foto-met-je-man-3

op-de-foto-met-je-man-4

op-de-foto-met-je-man-5

op-de-foto-met-je-man-1

op-de-foto-met-je-man-7

op-de-foto-met-je-man-8

op-de-foto-met-je-man-9

op-de-foto-met-je-man-10

op-de-foto-met-je-man-11

op-de-foto-met-je-man-12

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten