Genieten van het leven in het Stadswandelpark

Op een ietwat frisse, maar wel prachtige herfstdag ontmoet ik Lutgarde & Fred in het stadswandelpark in Eindhoven. En wat een ontmoeting was dat!

De dag voor de fotosessie laat Lutgarde weten dat ze geen grote afstanden kan lopen omdat ze aan de zuurstof zit, dus we verplaatsen de afspraak van het bos naar een park waar goede wandelpaden zijn, zodat Fred haar kan duwen in de rolstoel.

Lutgarde heeft nl. COPD gold 4 en staat op de wachtlijst voor een longtransplantatie. Ze staat nog niet zo hoog op de lijst. Eigenlijk moet het eerst slechter worden, voordat ze op die lijst gaat stijgen. En hoe logisch dat ook is, degene die hem het hardst nodig heeft komt als eerste aan de beurt, is dat ook best heftig om te beseffen.

18 jaar geleden koos Fred voor Lutgarde ondanks dat hij wist dat ze ziek was. Hij heeft al die jaren voor haar gezorgd en doet dat nog steeds. Lutgarde wilde graag eens dankjewel zeggen!

Voor mij zijn deze twee mensen een heel groot voorbeeld. Lutgarde laat zich er niet onder krijgen. Ze wil perse niet met de zuurstof op de foto en doet deze dan ook regelmatig even af. Ik ziet dat dit heftig voor haar is, maar ze geeft geen kik.

Ze genieten samen volop van alles wat er wél kan. Voor de coronacrisis gingen ze heel vaak op korte tripjes. Ze gaan regelmatig echt goed uit eten. Kortom ze proberen alles eruit te halen wat erin zit. En ze genieten ook oprecht van elkaar en van deze middag in het park. Net als ik!

Lieve Lutgarde & Fred ik hoop dat die nieuwe longen er gaan komen. En dat die trip naar Bali dan niet alleen een droom blijft, maar werkelijkheid wordt! Het is jullie zo gegund!

Liefs
Karin

 

loveshoot-stadswandelpark-copd-gold-4-karin-verhoog-fotografie-10

loveshoot-stadswandelpark-copd-gold-4-karin-verhoog-fotografie-11

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-12

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-13

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-14

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-15

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-16

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-17

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-18

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-19

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-20

loveshoot-stadswandelpark-eindhoven-copd4-karin-verhoog-fotografie-21

Eerst kennismaken?

Ik bel je graag

© 2023 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden


Gemaakt door Ninebits met Prikkel-Teksten