• blog-karin-verhoog-fotografie-moeder-dochter-foto

Vertrouwen opbouwen met kinderen tijdens een fotosessie

Als je kinderen fotografeert, is het ontzettend belangrijk dat je de fotosessie goed opbouwt. Ik begin altijd met het opbouwen van het vertrouwen, dat is een stap die ik nooit oversla. Graag wil ik dat kinderen zichzelf zijn, dat ze hun mooiste lach laten zien, hun boefjesgezicht of een intens lieve knuffel met mama. Maar je vraagt nogal wat van ze. Je vraagt ze om zichzelf te zijn. Maar wie vertelt hen dat dat zomaar kan?

Lees hier ook hoe je een fotoshoot met kinderen leuk houdt.

Geschreven door Karin

Dinsdag 03 Juli 2018 om 10:14

10 geweldige tips voor een stressvrije fotoshoot.

Heb je binnenkort een fotoshoot gepland of ben je van plan om dit te gaan doen, maar zie je er beetje tegenop? Veel mensen denken dat het laten maken van foto’s heel stressvol is, want hoe moeten we gaan staan en zitten. En zullen de kinderen wel meewerken? Maar er is helemaal geen reden om hier wakker over te liggen. Het is wel heel verstandig om je kinderen (en jezelf) goed voor te bereiden op de fotosessie, op die manier word het voor iedereen een leuke belevenis!

Geschreven door Karin

Dinsdag 07 Juni 2016 om 13:57

Een fotograaf zoeken? Gebruik deze 7 tips!

Wil je foto’s laten maken van jezelf, samen met je lief, je gezin of je familie, dan kom je er al snel achter: een fotograaf zoeken is lastiger dan je denkt. Er is keuze genoeg, maar waar moet je op letten? Hoe kies je een fotograaf die echt bij je past, die in een ontspannen sfeer foto’s maakt waar jij echt blij van wordt? Met deze 7 tips kies je de beste fotograaf voor jouw opdracht en gezelschap.

Geschreven door Karin

Maandag 23 Mei 2016 om 10:44

Categorie Tips

Gebruikte Tags: ,

Wil jij dit ook?

Laten we kennismaken

© 2018 Karin Verhoog. Alle rechten voorbehouden